24 maig 2017

Lluitem per la Lucia: Ànims!!

Quan diem que més que un grup és una família, ens ho creiem i aquesta setmana hem rebut un S.O.S. i ens en fem ressò i si aconseguim ajudar a la filla de José Manuel Cabello, la Lucia serem immensament feliços. Es tracta de fer arribar una petita col·laboració, que podem dir segur que salvem una vida que està patint, com ho fa tot la seva família. L’operació a la qual ha d’ésser sotmesa és caríssima i, Segons sembla, ara de moment l’operaran d’una oïda i més endavant l’altre. La mare de la Lucia ha deixat la seva feina per dedicar-se-hi en cos i ànima i tots els seus estalvis els posaran per poder fer front a molts costos que els hi vindran. Tot això, per explicar-vos que si tu que ens estàs llegint et poses en el lloc del nostre amic i company, segur que si està a la teva mà, igual pots fer alguna cosa per ell i sobretot per ella.

El correu del Mossenaire Jose Manuel Cabello i pare de la Lucia és [email protected] i el seu telèfon 653928350, per si heu de fer-li cap consulta.

I com que ens hem reunit per córrer, de nou mil i una històries precioses, com tenir una fantàstica Mossenaire d’honor, la Montse Pérez, nous mossenaires com el Denis, una jove promesa i l’Àngel, que després de diferents accidents pot tornar a córrer i ha decidit fer-ho al vostre costat, i la bandera ha estat portada per en José Manuel Garcia Cabello, que tant de bo aconsegueixi curar a la seva filla.

El recorregut ha estat variat i fins al bosc de Can Deu, on hem fet alguna giragonsa per retornar fins al nostre camp base, per segir fent-la petar. De nou gràcies per fer possible aquest projecte i ara t’esperem el dissabte vinent, a on?, a Can Mossenaire, oh hi tant!!.


https://www.teaming.net/luciaquiereoir

Pots afegir-te lliurement i fàcilment. Anima’t


Als peus de la Masia de Torre Mossèn Homs, s’apleguen un munt d’amigues i amics


D’aquí sortiràs la nostra nominada


De vegades ve a córrer. Altres ve a caminar, i sabent del cert que a la Montse Pérez li fa molta il.lusió ser la nostra flamant “Mossenaire d’Honor”: gràcies i enhorabona!!


Nominada la nostra Montse Pérez


José Manuel García Cabello serà avui el nostra bandera i és el pare de la Lucia, per la que ens fa aquesta crida


Fa molts anys que ve i té apuntat dia a dia les vegades que ha vingut: 58, ni més ni menys


Les nostres noies: Gemma, Anna, Sonia, Núria


Sortim


Joaquim de taronja i l’Albert de llimona


Miquel i Oriol


Santi i Olga


Eva i Alba


Núria, Inma, Sibel


Joan Forte


Sandra i Sebas


Carmelo


Javier,


Els Carlos


Un grup de grups: “Mossenaires”


travessen el torrent de la Betzuca. Baixa aigua: més aviat “xena”


“Quality Moment”, amunt i avall, Gemma i l’Albert cap a la cua


Jose i Quim


l’Àngel: ha retornat després d’uns accidents que feia anys que ens el tenia apartat. De nou amb nosaltres


Sandra acordonant


Inma i la nominada Montse


Francisco


Rafa i Antonio


Albert


La Montse Pérez corrent fantàsticament


Marc i Quim


Miquel


Lluis


Travessant la carretera de Matadepera


“Tu el que vols és que m’atropellin”, i és que l’Albert que va de color groc és en candidat ideal i fer el tall de tràfic que sempre fem


De tal pare, tal fill. Fantàstic el nostre jove “Mossenaire Nou”, en Denis de tretze anys. Benvingut!!


Oh, sorpresa!, ens trobem la Laura


Proposem un progressiu


I el nostre mossenaire d’honor de la setmana passada, Angel León


Sandra Martínez , que aquestes setmanes diu que ens ha trobat a faltar… i nosaltres!!


Montse


Marc


Sebas i Carlos


Olga i Sibel


Angel


Joan i Albert


l’Angel li volia transmetre a l’Antonio, un bon record que li va quedar d’haver anat en una cursa tots dos plegats


Algú o altre ha d’ésser el primer: Inma i Antonio: els primers


Desplegament per part d’en José i Sebas


Ha sortit cap per avall


Núria


I avui, el nostre Mossenaire Nou, és jove i amb un futur prometedor. En Denis!!, benvingut i ens fa molta il.lusió


Aplaudit per tothom en Denis


I l’Angel, que després d’haver patit un parell d’accidents: ha retornat. Ens deia que just la setmana que havia de ser Mossenaire d’Honor, fa uns tres anys, va patir aquest accident.


Enhorabona i gràcies per venir


I la nostra nominada, passa a proclamada


Montse Pérez, aclamada per tothom i ja és Mossenaire d’Honor, Enhorabona!!


Montse Pérez “Mossenaire d’Honor”


I un moment molt emotiu, quan el pare de la Lucia surt davant de tots vosaltres per donar a conèixer tot el que està patint per la Lucia, i que confiem i estem segurs que la seva filla aconseguirà escoltar.


Jose es mostra en tot moment molt agrait a tots vosaltres


A part del que hem posat al començament del nostre escrit d’avui, farà més actes per recaptar fons per poder aconseguir curar a la seva filla Lucia


I un dia més ens fem una fotografia emotiva i irrepetible a l’Àrea de Sant Julià d’Altura. Gràcies a tothom i us esperem dissabte vinent


Miguel i Núria


Sabem del cert que la Montse ha estat encantada d’haver pogut compartir aquests moments plegades i és que la Núria és una grandíssima Mossenaire i sobretot bona persona


https://www.strava.com/activities/996500479

La Montse fa dies que ve, tant a caminar com a córrer i ens fa especial il·lusió que ha acceptat ser avui la nostra flamant “Mossenaire d’Honor”, i ara llegirem, a més, com d’animada està a fer esport, gaudint de tot ho que enganxa el fet de fer-ne. Moltes gràcies, enhorabona i per molts anys: i ara tothom, que t’envolta, té la sort de conèixer-te una mica més.

Algú em va dir que haviem de ser molt agraits i que cada dia haviem de parar-nos una estoneta a donar gràcies.

El fet d’escriure aquestes línies es un bon moment per fer-ho, per donar gràcies de poder gaudir amb tots vosaltres d’aquesta breu estona que em fa sentir “valenta” que em fa sentir “be”

Tothom te una història i de bem segur que tothom podria explicar perquè va començar a còrrer. Totes les coses tenen un principi i també un final, però jo no parlaré del final perque encara no toca. Jo us explicaré el principi.

Vaig començar a córrer fa dos anys. Eren moments difícils i cada dia sortia a caminar. Un dia, amb molta timidesa, vaig pensar: I si corro ?? ni en els millors dels meus somnis hagués pensat que ho podria fer.

Paradoxes de la vida jo començava a córrer i un bon amic em va presentar a un home que estava posat en aquest món de corredors. El primer cop que el vaig veure córrer va ser en la cursa de 24 hores en pista a can Dragó, i vaig quedar impressionada per la proesa de córrer una hora seguida. Em va semblar tremendament difícil.

Des de llavors el Lluís m’ha acompanyat i animat. Gràcies a ell us he conegut i dos anys més tard jo ja participo en aquesta i en d’altres curses. Ja puc córrer una hora seguida¡¡¡¡¡¡ i si no passa res tinc intenció de preparar-me per una mitja marató.

Acabaré com he començat agraint a la vida que em permeti gaudir d’aquest esport que tantes estones bones m’ha donat i molt contenta de formar part d’aquesta gran família de corredors i amb l’alegria de ser una “Mossenaire d’Honor”.

Montse Pérez.

https://i0.wp.com/josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

 

vols el teu banner?

No hi ha resposta