21 gen. 2016

Entrenament perfecte

Publicat en 9:55 sota General

Quina sort de tenir força “Mossenaires d’honor”, i la d’avui és espectacular. La Mariona Linares ens ha tocat el cor. Quina il·lusió ha tingut, com l’hem vist a gaudir i quina felicitat més impressionant. Encomana força i se li nota ser una gran lluitadora i tenim la sort de formar part del nostre col·lectiu.

La nostra bandera ha estat portada per l’ Antonio Pulido , recentment pare d’una nena preciosa, la Carla, i mossenaire pels quatre costats.

I de nou una quantitat de persones de qualitat disposades a oblidar per una estona tots els problemes i festejar amb l’esport, la natura i amb companyia de magnífiques persones.

El recorregut amb algun progressiu i sempre dibuixant rialles a les cares plenes de salut que feu tothom. Esperem retrobar-nos aquest dissabte vinent per fer el que sabem fer; gaudir i fer gaudir als que ens envolten. Gràcies!


Què us sembla quina Mossenaire d’Honor més fantàstica!!
La Mariona Linares, al final d’aquesta crònica es dóna a conèixer i quedarà proclamada flamant “Mossenaire d’honor”


Poc s’ho esperava la Mariona, però s’ho mereix de totes totes


No imaginàvem que li fes tanta il·lusió. Moltes gràcies!!


I qui durà la bandera, avui?? Doncs qui ha estat recent pare: Antonio Pulido . També cara de sorpresa


I abans de la sortida el desplegament de l’ Antonio Pulido i de’n Juanjo


En Pau, ha vingut a caminar avui. Ha sortit un grupet en paral·lel, molt xulo


Quina Colla de cracks!!
Txell, Inma, Mariona, Carme, Cinta, Lourdes, Anna, Eva


I avui s’estrenava la Felisa, que no coneixia a ningú i… ja sí. Una Mossenaire més. Benvinguda!!


La Bandera, prop de la cua


I compartim sovint camí amb els nostres amics ciclistes


La Mariona, al costat de mossenaires noves, en Yuma i en Juanjo


l’Assumpta


En Juanjo , dona gran qualitat al projecte. Un puntal!!!


La veritat és que feu molt goig i dona gust d’entrenar al vostre costat, “Mossenaires”


Tancant el grup l’Enrique-Nilo, superats per una bicicleta i veient com van retirant les restes d’arbres caiguts fa ja més d’un any


Joan Forte, ben abrigadet, donat que rondàvem els zero graus


“Quality Moment”… amunt i avall d’en Carmelo


I en Toni, un mossenaire antic, que fa setmanes que ve seguit. Gràcies Toni!!! i per cert: “sadanalacua”


La Mariona parlant amb un mossenaire nou, que ha portat pinelli32 de correcats


Grans Mossenaires, l’ Eva Gorina i la Núria Masegosa


Miquel i Antonio, passant prop de la font de l’Argelaguet


Jordi i Joan Carles, seguit per l’Anna i en José Carlos


pinelli31, Mossenaire nou i Mariona


Enrique-Nilo, Joan i Òscar, que sabem que el que dèiem la setmana passada de possible lesió, va ésser falsa alarma. Ens n’alegrem molt!!

La bandera va fent quilòmetres a les esquenes d’A Antonio Pulido

Marc i Oriol, seguits pels germans Osuna. Avui s’estrenava de la mà de l’Isaac la Mercè


Doncs els primers, després d’haver fet el corriol tan xulo, Cisco i Sandra, retornen cap a la cua. “sadanalacua”


Joan Carles, que portava unes setmanes sense poder venir.


Per poc ens deixem la cua, però ja la tenim aquí. La veieu allà dalt?


Jordi, José Carlos (mossenaire d’honor d’aquesta setmana passada i que podeu mirar a la portada de http://forum.mossenhoms.be ) i Antonio, conduint la bandera


Antonio (bandera) José Carlos (Mossenaire d’honor setmana passada) Eva, Lourdes, Jordi i Mariona (candidata a Mossenaire d’honor a punt d’ésser proclamada)


Muntem la foto?, la Mariona s’hi posa bé, i ens mira en Nery


Toni, Gemma, Raül, que entrenen sovint per la zona de l’Ègara


I mentre muntem la foto, veiem que s’apropa la cua.


Quina gent més maca!!


Aplaudida i proclamada per tothom la “Mossenaire d’honor” la Mariona Linares, al moment que senyalem una de les Mossenaires noves, la Felisa


Tres mossenaires nous !!!!


Ahh!!, què són quatre!!! Benvinguts!!!


Proclamada per tothom i declarada “Mossenaire D’Honor” Felicitats, Mariona Linares!!!


Despleguem, Antonio?


l’Anna Cos i Antonio Pulido, fan la desplegada


I de nou la família “Mossenaire”, en un moment irrepetible. Gràcies de nou!


Surt, que espatlles el paisatge!!

(la Mariona ha retratat aquest paio, amb no sé què de què quedava bé. Si em veu el pagès!!)


Avall que fa baixada!!


Joan Carles i en Quim


I de tornada, la “Mossenaire Major” Anna Cos, i la “Mossenaire d’honor” la Mariona Linares


I ja som al camp base


Jordi Renom , un mossenaire que ve de Barcelona i dels antics. Ara a veure quan ens fa un escrit perquè dóna qualitat a la trobada.


Fent companyia a la Mossenaire d’honor
Assumpta, Felisa, Anna, Mariona, Carme, Eva, Txell, Eva, Núria, Isabel, Imma, Sandra

Quin gran record!!

Recordo especialment un dia un 7 de setembre de 2013 per què si ho llegiu era el seu aniversari i no la coneixíem gaire. Hem compartit molts moments i no perdem la pista gràcies a aquests invents. Llegirem amb quina il·lusió prepara la marató i quina vida més intensa porta i ha portat. El nostre més gran agraïment i sobretot per donar-te a conèixer i formar part de les nostres vides i et desitgem tot el millor. Gràcies Mariona!!, ahh i per molts anys!!

Dissabte. Les 7:10h del matí. Quina son. Quina mandra. Va! Em llevo. Malles i samarretes. Dues capes. Fotrà fred. Cafè amb llet de civada. Una magdalena. Motxilla petita. Roba i algun caler per després. Surto al carrer. Collons quina rasca. Pàrquing i cotxe. 7:45h recullo l’Anna. On va amb ulleres de sol si està núvol? Carretera de Castellar. El Pep ja arriba corrent. Aparquem. Ja hi ha genteta. Som-hi. Hola, hola, hola… Xerrem amb les noies. De sobte, el Pep em dóna un paper: “Té, Mariona, ets la Mossenaire d’honor”. Què???!!!!! Ualaaaaaaaaaa!!! Salto d’emoció!! Quina alegria!!!

Perdoneu que hagi fet aquesta breu crònica d’aquest moment, però és que sé que mai no l’oblidaré i la volia compartir amb vosaltres.

Vaig néixer a Figueres l’any 1976. Al cap de dos anys, ja vivia a Berga, on vaig créixer i on tinc les meves arrels. Com la majoria de joves de poble d’interior que volen estudiar als 18 anys vaig anar a viure a Barcelona. Vaig estudiar Filologia catalana i ara sóc profe de l’IOC (Institut Obert de Catalunya). Durant la carrera i després ja treballant, vaig estar 10 anys vivint a Barcelona en pisos d’estudiants. Van ser uns bons anys plens d’aventures, amistats, amors i aprenentatges. Els caps de setmana, però , sempre tornava a Berga, la gran ciutat pot arribar a ofegar… Als 28 anys vaig voler anar viure sola i, com que la meva germana vivia a Terrassa, em va dir que havia trobat un pis al centre molt bonic per mi. I tenia raó, el vaig anar a veure i m’hi vaig quedar a viure. D’això ja en fa 11 anys i n’estic molt contenta.

Terrassa m’ha fet molts regals i el regal més gran de tots ha estat la seva gent. He fet grans amistats, al principi vaig conèixer persones del món del teatre, una altra de les meves passions i, més endavant, les amistats de córrer.
Sempre m’ha agradat practicar esports: gimnàstica esportiva, esquí, rem, voleibol, patinatge… També m’ha agradat sempre la muntanya, perquè he estat monitora de colònies i esplai durant molts anys a Berga (al Grup Colònies a Borredà).

L’afició de córrer ha estat més tardana. L’any 2009 vaig començar a córrer a estonetes, amb alguna amiga, per estar en forma. També hi va influir un noviet que vaig tenir que feia ironmans i bestieses d’aquestes… Al 2010, el noviet va fer un altre camí i jo vaig començar a fer curses amb una amiga de Lleida, bàsicament, curses de 10km. Després, amb dos amics, la Cristina i el Miquel, sortíem a córrer per Can Candi, Mossèn Homs, Matadepera… i allà em va començar a atraure molt córrer per la muntanya. Vaig començar a venir amb els mossenaires, però no era gens constant. Això sí, recordo molt bé com el Pep sempre em deia coses i es recordava sempre del meu nom.

Sense saber ni com el 2013 vaig fer la meva primera mitja marató a Terrassa i, poc després, em vaig afegir al grup de dones del dimarts Et seguim, que porta l’Anna Cos. Allà el cercle d’amistats es va ampliar moltíssim i, mica en mica, vaig anar seguint a l’Anna a les curses. Ella m’ha motivat per superar-me cada dia: hem compartit molts entrenaments, hem fet mitges, curses de muntanya i si ara he decidit fer la meva primera marató a Barcelona és, sens dubte, gràcies a ella. Ah, i fins i tot m’he fet de Corredors.cat, un altre grup de bona gent.

Per mi, el més important de córrer és compatir experiències amb les persones. Córrer m’allibera dels problemes, em fa sentir lliure, puc gaudir del paisatge, fondre’m amb la natura i puc treure aquesta part tan vital i animal que tots tenim.
A més a més, un dels meus grans plaers és un bon esmorzar amb una colla d’amics després de córrer una bona estona, dutxar-se i jaure al sofà… Córrer, entrenar, fer curses… per mi és riure, és parlar, és emocionar-se, és patir, és respirar… és viure!

Gràcies a tots els mossenaires que m’heu acollit i que hem compartit tan bones estones. Que sigui per molts anys!. Gràcies, Pep, per tota la teva generositat i per fer feliços a tants mossenaires d’honor com a mi!

Mariona

https://i0.wp.com/josepmoliner.com/chiptiempo.gif

https://i0.wp.com/josepmoliner.com/centreMedicAvinguda.gif

vols el teu banner?

No hi ha resposta