14 maig 2015

Fent pols els Mossenaires

Publicat en 9:59 sota General

Pàgines d’història mossenaires, que no paren de créixer i moments viscuts que esdevenen importants per fer la vida diferent amb l’esport, el córrer i fer-ho a un lloc com aquest, on tothom és ben rebut i no es demana res més que amistat i on es respira bon ambient. Córrer: el de menys. Això si, és condició “sin e qua non”, que forma part de la proposta fer-ho corrent i cobrint una distància de 10 qms. en poc més d’1h i 10′,contant parades.

Avui hem fet un recorregut xulo, però no exempt de possibilitats de pendre mal, en aquest cas ha estat en Robert que ha fet un mal pas. Esperem que aviat torni a estar bé i veure’l ben aviat. Feia pinta de dolorosa la cosa.

Els camins empolsinats: molt empolsinats per la sequera que perdura. Haurem de cantar a veure si fem embogir els núvols i deixen caure el líquid element.

Les llums i els colors, increïbles d’una primavera calorosa i ja molt avançada i ens enduem cap a casa, rialles i comentaris i haver gaudit tots plegats. Gràcies a tothom.


Demostració palpable de què l’esport uneix, i fa dies que ens sentim unit a en César, i veureu com vosaltres heu influït amb que li agrada córrer. Un gran “Mossenaire d’honor”. Gràcies César!!


Els nervis a flor de pell, tothom amb els cronos a punt, posats a la línia de sortida, amb un peu al davant i l’altre al darrere, mirant el crono, o no?


Yuma, cada día més gran i ja adult, és un més de la colla i avui ens ha fet un bonic espectacle a la font; ja veureu, ja.


El nostre habitual amic, Javier, que va ésser el nostre flamant mossenaire la setmana passada <link>


L’Eli, la muller d’en Xavi Gp


Davi i Juanjo


l’Antentas i l’Antonio


I en Robert, que ha protagonitzat la part fosca del nostre entrenament. Esperem que hores d’ara ja només sigui una petita inflamació. Ara ho veurem unes ratlles més avall


En Miguel, un mosseanire com la copa d’un pi.


César, Carlos i Lizandro


l’Eva i al fons el Westermeyer i en Mirabet


Diego i en Marc


Marc i Oriol, amb el fons de la masia de Torre Mossèn Homs, que ens dona nom a la trobada


en Jordi


En Josep


Manuel


En Jordi i l’Inma


La colla passant pel bellmig dels camps de cibada, que li manca que plogui


El Mossenaire d’honor, en César Espindola, ha anat a la cua i bé seguit per tres bicicletes


Reagrupament i continuem


Dolor d’en Robert i en Mirabet intentant alleugerir aquest. Els millors desitjos i recuperació, de part de tots nosaltres


David i Enrique en un nou reagrupament


l’Eli, ha fet l’entrenament perfectament i en forma


I encara ens queden racons com aquests


Amb l’Eva i la Sandra


I en César se’l veu content, davant l’atenta mirada de Manuel


I a la font de l’Argelaguet, queda nominat “Mosseanire d’honor” en César Espindola amb un sonat aplaudiment de totes les teves amistats mossenaires.


I uns llargs a la piscina de’n Yuma, que ens ha deixat a més d’un esquitxat, cercant la frescor de l’aigua


I ara què?, com dient…


doncs el moment únic i irrepetible d’un 9 de maig de 2015 a un indret magnífic


I de quatre potes a l’aigua i en Sherlock que imita a en Yuma.


Eli, Joan i Enrique-Nilo, els primers de fer anar les cames en modo correr.


I els Mossenaires aixequem polseguera


Amb les nostres Núria i Inma


I un bon progressiu que han “guanyat” els següents, al mig en César, a l’esquerra en Westermeyer i a la dreta en Jose Salas


Magnífica foto de la Sandra, amb l’imponent Sant Llorenç i com no en Yuma


Enrique i Eva i… què fa l’Enrique aturant el crono: res, res, cap a la cua i res d’aturar.


I la bona gent caminant, eeeepp !!, toca córrer amb en Marc i en Jordi


Inma i la Núria


I amb la cua i els que van amunt i avall


Can Gos de cal Guau, amb un bastons dels de fa dos mil anys


I de nou un impressionant progressiu a la recta que caracteritza aquesta ruta


Això si, els capdavanters per homologar, cap a la cua.


I continuem reagrupant-nos, entorn al nostre mossenaire d’honor, en César


A en Jordi Torrente se’l veu content


Amunt i avall, amb en Jordi i en Marc


En César, que no para. I en Viñeta, que va de pujada


l’Eli en el punt que nés pujar del camí del golf, i en Javier i en Jordi, amunt i avall


Van néixer lluny d’aquí i ara tenim aquesta sort de poder ser prop, i Terrassencs i en Lizandro, amb ulleres, té molt a veure en tenir en César i per això un moment per recordar i que ara llegirem. Gràcies per fer-ho possible i fins a sempre i per molts anys.

 

Fa, ja, bastantes trobades, que en César Espindola fa possible aquest projecte d’entrenaments en grup i un dia molt especial, donat que ens uneix una llengua, tot i haver nascut a mils de quilòmetres d’aquí. Ara és un orgull poder, amb l’esport, sentir-nos més units i entendre molt millor les coses, com és que ens agrada anar-te coneixent i formar una mica part de tu. Gràcies per tot el que dius i ens continuarem veient.

HOLA A TOTHOM.

Com el meu català no és molt bó ho diré tot a castellà.

Para los que me conocen y no mi nombre es Cesar Espindola, soy de Bolivia.
Sorpresa grata para mi cuando el señor PEP me ofreció ser el mossenaire de honor de esta semana , en realidad no me lo esperaba por el poco tiempo que llevo con el grupo, pero bueno al margen de todo esto muy feliz por este gran detalle a mi persona.

Empezaré por comentar que en este mundo del running llevo el mismo tiempo que de mossenaire es decir desde noviembre de 2014. Todo empezó cuando vi unas fotos majas en el facebook de Lizandro, amigo al cual pregunte la forma de unirme al los mossenaires, tiempo en el cual comienza mi ilusión por correr. Al poco tiempo participo en la cursa de San Antoni de 10km, la mitja de Barcelona, cursa solidaria en Terrassa de 5Km, cursa Vallparadis Terrassa de 10km y cursa de San Quirze 10km, y a medida que pasa el tiempo veo mi progresión. De esta manera mi próximo reto sera prepararme y participar en una maratón y seguir explorando a más esta afición, aunque haya empezado un poco tarde porque estoy a unos pocos días de entrar a los…?, pero bueno es algo que hago con mucha ilusión,.. como mi recorrido es poco.

Agradecer a Lizandro por la invitación y el apoyo, al señor PEP veo que su dedicación es de alma vida y corazón para poder disfrutar de esta pasión por el running y la naturaleza……

Gràcies mossenaires kms i kms per a tothom.

 

 

https://i0.wp.com/josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?

No hi ha resposta