17 gen. 2015

Primer veterans, al circuit Activa’t Terrassa

Publicat en 21:37 sota General

Sempre he sigut el que es diu un corredoret del “montón”, dels que corren més per il·lusió que per capacitat. Crec que mai he corregut bé i el meu estil és peculiar. Tinc algun amic que de vegades m’ho recorda.

Estar al capdamunt d’un circuit, en la categoria de veterans-2 al costat de dos amics, en Bosch i en Climent, amb els que a banda d’il·lusions, compartim esport i gràcies a aquest, vivim, gaudim i patim. Patim, donat que no és un regal, si no fruit de compartir amb moltes persones entrenaments i moments que ens fan arribar en un estat òptim per ser aquí. Òptim per dir algo: més aviat no fer-nos mal. Sempre dic que si ets el primer; o bé, una de dues: he agafat distret a qui realment s’ho mereix o per què hi he estat. Per ser guanyador si ha d’estar i en el meu cas, sempre ben acompanyat i no cal estar aquí a dalt per dir que sempre m’ho passo bé: tant els dissabtes amb els amics que ens autoanomenem “Mossenaires”, que a banda d’un projecte obert, es un producte viu que millora i es transforma; els diumenges amb excel·lents persones com els “Nenazas”, on m’hi sento acollit i agrait; molts diumenges i amb amics autoanomenats “Egaramossenaires” , un grup que neix amb “Mossenaires” i que evoluciona independent, i a la feina amb els California Sports, de fa un parell d’anys també un projecte de club en evolució. I després de sis anys d’un projecte que també m’ha motivat molt: l’Arec Terrassa, que és oficialitzar un club Terrassenc a les competicions, i representar a la meva ciutat.

premiats del circuit Terrassenc de curses

He trobat moltes amistats on conrees il·lusions. Sóc molt localista i em sento orgullós de ser Terrassenc i tot el que es fa a la meva ciutat en matèria a esport i convivència, em preocupa i ara vivim un moment dolç del nostre esport, on tots plegats tenim molt a veure a què sigui un esport cada cop més multitudinari i agraït. Avui dèiem que és com una bombolla, però segur que és positiu que la gent faci esport, que xerri i parli, que es reuneix amb un fi comú: córrer i com a excusa neixin projectes que fan els nostres dies de vida i el pas per les etapes de les nostres edats, de la millor forma i nosaltres volem animar a continuar, donat que la gent està convivint amb la bona salut.

He volgut deixar-ho escrit, donat que m’ha fet molt content aconseguir-ho i segurament no tornarà a passar i no serà el mateix: però, i per què no?

Gràcies per fer-me  costat

Aquest blog està recolzat actualment per les següents firmes comercials:

https://i0.wp.com/josepmoliner.com/fupar_garden2015.gif

vols el teu banner?

No hi ha resposta