04 jul. 2013

Corrent amb l’olímpica Clàudia Dasca

Publicat en 9:48 sota General

Qui es podia imaginar que un dissabte al un matí aniria a córrer i tindria l’oportunitat d’haver compartit amb un mite actual de la Natació com és la Clàudia Dasca i que a més també practica el running, com nosaltres.

Sempre intentem que la gent s’hi trobi degust entre nosaltres, i de fet segur que és així ja que aconsellada pel seu pare, ens fa els honors i ve a rodar una estona al nostre costat.

Ens encanta comprovar que no deixem de tenir sorpreses com aquesta i t’agraïm a més que hagis acceptat ser nominada “Mossenaire d’honor” que ens fa més gran el projecte.

Si hem tingut a en Jaume Leiva, tot un campió i que ostenta a dia d’avui ser el campió de l’estat de mitja marató amb projecció mundial, la Maria José Pueyo atleta d’èlit, en Xavi Bonastre, periodista punter del món esportiu, en Marc Miquel tot un referent europeu de Brazilian Jiu-Jitsu, Francisco Cámara atleta veterà campió a Catalunya i de tot l’estat, Franscesc Romero productor i director de Tv3, Marc Riera de Canal de Terrassa, Oriol Carreras periodista local. Tots “Mossenaires”, i així fins a doscents-trenta “Mossenaries d’honor” de moment, tots molt importants per a tots nosaltres i que només es proclama un per setmana.

Doncs avuí tindrem a una persona medallista Olímpica: la Claudia Dasca.

I parlant un xic de la proposta d’entrenament d’avui, aquest ha estat per llocs que permetien gaudir de córrer sense cansar-nos massa pel recorregut, tot i que hem fet algun progressiu per posar a prova els nostre estat de forma i que comprovem com els “mossenaires” esteu molt forts tots.

La fotografia, aprofitant un entorn agradable, com és el de Sant Julià d’Altura i on la fotografia familiar la fem aproximadament entre els quilòmetre tres i el quatre, quan encara no estem del tot cansats i que ens permetrà aviat fer una progressiu fins a les portes de Sant Vicenç de Verders.

De tornada, i ja de pujada, xerrem i fer esport tot gaudint de la natura, aires de matinada i ens anem creuant amb molts esportistes que anem pels mateixos indrets.

La fotografia al costat de tots els amics nous i antics que avui teníem una convidada especial: la Clàudia Dasca


I abans i a alguna petita pujada que durà al primer re-agrupament mossenaire

I en Pasqual Vicente, que avui lluïa una samarreta quadri-barrada de Marathó Catalunya


I un primer progressiu on els valents que han fet a fort ritme han estat: Hassan, Quim, Jaume i Carmelo


En Jordi Westermeyer, que torna a gaudir de córrer com abans de ser operat del braç esquerrra


Lluís, Jordi i Marta, una mica abans de creuar la carretera


En Cisco, Ricard i Carles, tanquen el grup, tot anant amb molta cura de no ensopegar amb aquestes arrels


En Sergio Expósito de mossenaire, seguit de vermel per en Martí Roca, un rei a la muntanya


I des del costat, fotografia de família


Hassan, Jordi, Miguel, just després de la foto familiar


Jordi Renom, atleta de posat seriòs, sempre rialler i tranquil. Dona serenor a la trobada


El pare de la Clàudia que segur te molt a veure en l’esperit de lider esportiva de la seva filla


En Manel, ben acompanyat de la Pilar, que també és amiga de la família Dasca


I al capdavant els que protagonitza’n el proper progressiu: la Marta que a premut de valent l’accelerador i també en Sergio Expósito que l’ha fet a tope


I tenim els primers: l’Òscar, Marta, Ricard, Carmelo, Beni, Enrique i Sergio que ha estat el primer en aquest progressiu.
En Ricard dèia que no el feria, però ha vist a la seva muller que anava forta: ell també s’ha posat les piles alcalines.


I l’esport favorit de la colla: amunt i avall fent grup. Jordi Viñeta, Marti Roca


Beni i Gemma.


I gràces a en Salvador Planas, de vermell, ens hem pogut assabentar del que significaria el nostre entrenament al costat de la Clàudia. De blau en Joan Forte i en Javi Colado, de mossenaire


Amunt i avall: Gemma, Jordi i Martí


Dos bons amics i cunyats: en Pere i en Jordi que aviat a un servidor el portarant a fer el seu tercer tres-mil vertical.


amics que van repetint i que anirem coneixent


Diego Garcia al costat d’en Pasqual Vicente


un moment per veure a les fonts de l’àrea de lleure i escoltar a la Clàudia per part d’en Manel Expósito, José Expósito


Després d’aquest descans al quilòmetre set, continuarem de tornada cap al camp base amb la Clàudia


Ignàcio i Juan Carlos

Quan hem arribat al camp base, a la Torre Mossèn Homs, i com que no la coneixíem, li preguntàvem i ara sentim rubor, si estava acostumada a fer esport i no cal que diguem que com comprovareu, segurament és del nostre entorn una esportista d’èlit com n’hi ha poques i amb un futur immens i ara vosaltres podreu dir que aquesta gran nedadora ha vingut a córrer i segurament en més ocasions ho farà, ja que una bona colla d’amics i sobretot el seu pare, ja fa dies que son mossenaires i engrandeixen el nostre/vostre projecte d’entrenaments en grup.

Desitjar de part de tots nosaltres que sigui molt feliç amb tot el que faci i què tingui els èxits que es mereix i que son molts. Gràcies Clàudia.

Quan vaig arribar eren les 7.45 i érem els primers en arribar juntament amb el meu pare i la Pilar. A mesura que anava passant els minuts els mossenaires anaven arribant tots ells preparats per anar a córrer.
Les primeres sensacions van ser molt bones, vaig poder compartir una gran experiència amb tots els mossenaires que venen cada dissabte. Per ser la primera vegada vaig estar molt contenta de poder córrer a l’aire lliure i amb un ambient tan agradable com el que tenim tan aprop de casa.
Donar-te les gràcies per fer-me mossenarie del dia, és tot un honor.

Jo sóc nedadora del Club Natació Sabadell i integrant del equip de absolut de la Federació Espanyola de Natació.
Vaig anar als JJOO de Londres al 2012 i en breus torno a marxar a la Universiada a Russia.
Als JJ del Mediterrani vaig guanyar 4 medalles en la modalitat de 400 estils, 400 crol, 800 crol i el relleu 4×200 crol.

Moltes gràcies de nou per tot,

Una abraçada,

Clàudia Dasca

https://i0.wp.com/www.josepmoliner.com/fupar_suports2013B.gif

https://i0.wp.com/lh6.googleusercontent.com/-CnW4uqSqJ-U/UZ3ftgMCQOI/AAAAAAAAAkU/LEPvpT0bbNU/runparadis3.gif

V

No hi ha resposta