12 maig 2013

Pep: 5000 m. – 19’04”

Publicat en 5:52 sota General

Molt content de la cursa que em va sortir a la cursa de California Sports.

Per raons professionals vaig estar molt lligat a la cursa i per raons d’ amistat encara molt més. Les primeres, per què la familia Expósito va confiar en mi en força temes relacionats amb l’esdeveniment i la segona; per què tinc el plaer de conèixer a una família plena d’il·lusió per portar a la nostra ciutat una cursa amb segell propi; Sergio i Mª José, José i Emilio van posar molt més que il·lusió a en poc temps fer una prova que hores d’ara ja se li dona una nota molt alta i que es farà un lloc en el calendari atlètic.

Des de primera hora érem aportant en el nostre granet de sorra, un més de la gran quantitat de persones que estaven compromeses en aconseguir que tot anés rodat.

Veure com els nens s’il·lusionen per córrer i esperar a fer un escalfament per començar a competir.

La Rambla la pujàvem amb tota les energies i en un circuït homologat per la federació, i sabent que a Terrassa convé donar espectacle, es va pujar per la Rambla en una clara aposta per fer gaudir als Egarencs d’atletisme de qualtat. Es pensa en futur, ja que la prova segur que acabarà tenint renom internacional, n’estem plenament convençuts.

De baixada anava prop d’una amistat de tota la vida, en Oscar de l Uat, un amic que conec prou bé i amb el que vaig anar.

Saludar a molts amics, i al final comprovar, que encara que sense una especial preparació, creuar la meta amb 19’04”, per sota de vint minuts en el que prèviament no m’imaginava aconseguir.

En conclusió, que va estar un cap de setmana en el que vaig gaudir de moments molt íntims amb persones i competint i fent cursa, que de fet trobava a faltar. Agrair a l’organització que hagi comptat amb el meu petit granet de sorra, als amics al costat del quals vaig poder córrer, i el crits d’ànim que vaig poder serntir durant tota la prova i que des d’aquí agrairia un a un.

http://www.californiasports5k.com/

No hi ha resposta