10 oct. 2010

Mitja Collserola en 1h57′

Publicat en 20:41 sota General

La virtut de les curses és que n’hi ha de tantes modalitats com persones. Pots anar a entrenar, competir; donar-ho tot, guardar per si de cas; sol o acompanyat; asfalt o camp; i amb tota una sèries de combinacions que ho fa i·limitat.

Com que dimarts havia anat a La Mola a fer la meva estimada volteta, i amb bones sensacions, vaig fer allò que tinc costum de fer. Consulto el calendari de ropits.com i sobre l’oferta de curses decideixo. Com que tenia amics que anàven a la Mitja de Sant Cugat, vaig estar a punt d’apuntar-me, però com que hi havia una penalització per apuntar-se tard, ho vaig trobar antipàtic i per això vaig centrar els ulls en una prova atractiva. Veig que també hi han diferents proves a Collserola. La Marató i la Mitja. La Marató, massa pel body, encara aquesta distància la vaig fer fa una bona colla d’anys i també organitzada pels d’Horta. Empleno la inscripció de la mitja i ho dono a conèixer en diferents llocs on escric, per que intento fer la meva vida atlètica ben pública, entre d’ells al grup creat a googlegroups de la nostra associació d’amics de l’AREC on hi tenim Pantaurells i amics, i sorgeixen tres respostes que anuncien també la seva presència. En Jordi Garreta, en Climent i l’Isaac. Tots ells, sortosament me’ls trobo i es fa agradabilíssims els moments previs.

Ja a punt de sortir, decideixo estar en posicions prudents, al costat d’en Jordi i en Climent, encara que ells enfilen les primeres rampes amb més decisió que jo. Quan corriolegem, el camí es fa de caminatns. Però no importa, ja que el que busquem és gaudir de la natura. Arribats, ara si a les pistes, puc saludar en Pep-Lluis Molinet, una persona que fa una tasca impagable amb el calendari de Ropits, que estava fent fotografies a tothom.
Els camins son molt bons, amples i ara en baixada, i pots córrer tot el que vols. M’alegra que els Barcelonins, junt amb els altres pobles que envolten aquest parc tan estimat, con Sant Cugat, Vallvidrera, La Floresta, etc, el tenen com una joia i espero que sigui així molts anys, sota l’amenaça de les urbanitzacions massives.
Les sensacions en tot moment son bones i veig que, encara no soc persona de córrer massa bé pel camp, passo a molta gent i cap a la part final, estic tan eufòric que arribo a fer algun quilòmetre a ritme de 3’20, que per mi hores d’ara és noticia.
El darrer corriol, tot i ser una mica tècnic, el baixo amb risc i acabo fort i amb ganes. El temps 1h 57 i penso que més feliç con xinxoll

24 Jordi Garreta Clusella 01:46:00 00:05:02 PANTAURELLS TERRASSASSA
58 Isaac Romero Bachpol 01:52:48 00:05:21 SBR
90 Pep Moliner Alcalde 01:57:06 00:05:34 AREC TERRASSA
97 Climent Palet Puig 01:57:50 00:05:36 PANTAURELLS TERRASSASSA

Image

d’esquerra a dreta; en Jordi Garreta, Climent Palet, jo, Isaac Romero

Image

Ens ha vingut a veure l’amic Vicenç Solé, un dels millors atletes veterans del nostre calendari de curses, a més de bona amistat

Image
Fotografia presa per en Pep-Lluis Molinet, autor del millor calendari sota el meu criteri de curses de la nostra nació-
Image
Instants abans de l’arribada

Image
Satisfacció total i bones sensacions

No hi ha resposta